Κρούσμα κορωνοϊού στον Απόλλωνα Λεμεσού, που ανακοίνωσε ότι ο Τζόρτζε Ντένιτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μετά από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Σέρβος μέσος με πρωτοβουλία της κυπριακής ομάδας σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό.

Ο Ντένιτς είχε βρεθεί στην πατρίδα του και η διοίκηση του Απόλλωνα προέβη στην συγκεκριμένη κίνηση όταν ο 24χρονος άσος επέστρεψε από το Βελιγράδι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο ενημερώνει ότι ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της ομαδας μας Djordje Denic βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, μετά από εξετάση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα Σάββατο (04/07) με πρωτοβουλία της ομαδας μας σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό ερχόμενος από το Βελιγράδι.

Ο ποδοσφαιριστής πριν από το ταξίδι του στην Κύπρο υποβλήθηκε στην σχετική εξέταση στην πατρίδα του με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό. Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής δεν φέρει οποιαδήποτε συμπτώματα. Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα ακολουθώντας αυστηρά τις σχετικές οδηγίες οι οποίες απορρέουν απο αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube