Κρούσμα κορωνοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Όπως ανακοίνωσε η Ελαφρά Ταξιαρχία, ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και πλέον κινούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ έχει τοποθετηθεί ήδη σε απομόνωση και όλα τα μέλη της ομάδας έχουν περάσει από τα καθιερωμένα τεστ. Για ευνόητους λόγους, η σημερνινή προπόνηση του Απόλλωνα αναβλήθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θετικό στον COVID-19 είναι το δείγμα ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης, μετά τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε. Τέθηκαν ήδη σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες από το υγειονομικό πρωτόκολλο, διαδικασίες. Για προληπτικούς λόγους, αναβλήθηκε η σημερινή προπόνηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο