Περικυκλωμένος από τρεις νεαρές γυναίκες βρέθηκε ενώ περπατούσε σε μια περιοχή των Σερρών ένας ηλικιωμένος, ο οποίος τα έχασε και κατάφερε να αντιδράσει όταν άρχισαν ξαφνικά να τον χτυπούν για να αρπάξουν το τσαντάκι που κρατούσε!

Οι δράστιδες τραυμάτισαν ελαφρά τον άτυχο 87χρονο και τελικά κατάφεραν να του αποσπάσουν το τσαντάκι που είχε μέσα ένα μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του αντικείμενα. Αμέσως μετά, το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν, αλλά οι έρευνες που ξεκίνησαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ηράκλειας απέβησαν αποτελεσματικές.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν μία 18χρονη και να της βάλουν χειροπέδες με τις οποίες την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενη για ληστεία, ενώ ταυτοποίησαν και μία 19χρονη συνεργό της. Η τρίτη νεαρή της «θηλυκής» συμμορίας δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη, ενώ το κλεμμένο τσαντάκι βρέθηκε πεταμένο κοντά στο σημείο της επίθεσης χωρίς τα χρήματα που περιείχε.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι συνεννοήσεις, τα τελεσίγραφα και το παρασκήνιο της νέας κρίσης στο αγροτικό μέτωπο

Καιρός σήμερα: Άνοδος της θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι

Παντρεμένα ζευγάρια: Η διορία για κοινή φορολογική δήλωση - Η διαδικασία

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας- Η συνάντηση με μυστηριώδη άνδρα

Κτηνωδία στο Αγρίνιο: Γάτες και σκύλοι ζούσαν κλειδαμπαρωμένα χωρίς τροφή και νερό σε σπίτι

Η Paramount μηνύει τη Warner Bros για λεπτομέρειες γύρω από τη συμφωνία με το Netflix

«Είναι το μέλλον»: Η Σουηδία φτιάχνει στρατό από drones αξίας 370 εκατ. ευρώ

58χρονος παρέσυρε αστυνομικό στο Κιλκίς επειδή του έκοβε κλήση

Οπαδικό επεισόδιο βλέπουν οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς στον Άγιο Δημήτριο - Οργανωμένος της ΑΕΚ στο στόχαστρο!

Κακοποίηση παιδιών στο Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος πατέρας, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες