Ο Γαλλοκονγκολέζος επιθετικός υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό, όπως φάνηκε από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε μετά τον τραυματισμό του στο κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό και θα μείνει εκτός γηπέδων για τον επόμενο ένα με ενάμιση μήνα.

Ο Ομπερχάουζερ ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Κρος και Στάμου συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και αναμένεται να μπουν σε πιο δυνατούς ρυθμούς τις επόμενες μέρες.

Το πρόγραμμα του Γιώργου Παράσχου περιελάμβανε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής και στα παιχνίδια κατοχής, ενώ όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν στη Λιβαδειά, έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία για το ματς με την Κέρκυρα για την τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Υποχρέωση η νίκη στη Λιβαδειά - Ανοικτό του Ουναΐ, ίσως εξελίξεις για χαφ»

Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει το σκάουτινγκ ο Μπενεντέτ - Ο νέος ρόλος του Ακκά

Τσορμπατζόγλου: «Σοκ για τον ΠΑΟΚ ο αποκλεισμός - Μεγάλη αγωνία για τον Κωνσταντέλια»

Ούγκρεσιτς: «Επέλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί αγαπώ τα ασπρόμαυρα - Θέλω πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Λίσι: «Αν δεν υπήρχε ένα τεράστιο λάθος του διαιτητή, δεν θα ήμασταν εκτός Ευρώπης-Πρέπει να βελτιωθούμε»

Stoiximan Super League: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο η ΑΕΚ – Ξεχωρίζει το Άρης-ΟΦΗ

ΠΑΟΚ: Στήριξη Σαββίδη στο πλάνο και τρεις μεταγραφές για την επόμενη μέρα

Ολυμπιακός: Φουλ για εξτρέμ και χαφ – Οι περιπτώσεις που ξεχωρίζουν

Κηφισιά-ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρη» φόρα κόντρα σε… αργοπορημένη πρεμιέρα

Asteras AKTOR-Ολυμπιακός: Στην Τρίπολη με μοναδικό στόχο τους το 2Χ2 οι «ερυθρόλευκοι»