Η τυφλή οπαδική βία βρήκε πεδίο δράσης ακόμη και σε έναν υπεράνω υποψίας αγώνα της Α1 Γυναικών.

Οπαδοί του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν άγρια εκτός, αλλά και εντός του κλειστού της οδού Αρτάκης στη Νέα Σμύρνη, πριν τον αγώνα των δύο ομάδων, που ήταν προγραμματισμένος για τις 12:30.

Μια ομάδα περίπου 100 οπαδών των «ερυθρόλευκων» μπήκαν στο γήπεδο με άγριες διαθέσεις περίπου 15 λεπτά πριν το τζάμπολ και μετά από «κόντρες» με τους οπαδούς του Πανιωνίου που δεν είδαν με καλό μάτι την παρουσία τους, αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Τότε ξέσπασε «κόλαση» με συμπλοκές σώμα με σώμα στις κερκίδες και εν συνεχεία έξω από το γήπεδο με λοστούς, καδρόνια και οτιδήποτε άλλο μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως υπήρξαν τραυματισμοί οπαδών (όχι… αμάχων) με την ολιγάριθμη δύναμη της αστυνομίας να επιβάλει την τάξη με καθυστέρηση.

Ο αγώνας άρχισε με μεγάλη καθυστέρηση (περίπου μιας ώρας), αλλά με το κοινό και τις αποστολές των δύο ομάδων σε σοκ από όσα προηγήθηκαν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σάκοτα: «Θέλουμε να έχουμε περισσότερους παίκτες στις προπονήσεις και καλύτερους παίκτες στο παιχνίδι»

Βελτιώθηκε, δεν νίκησε, αλλά κέρδισε τον Νόλεϊ η ΑΕΚ στην ισοπαλία με τη Σπαρτάκ

«Σωστό διάβασμα, καλή άμυνα, κομβικοί Τζόσεφ και Εμπάι»: Το σχόλιο Κεφαλά για τον Ολυμπιακό

Μπαρτζώκας: «Θα ήθελα ακόμα 20 ημέρες προετοιμασίας» - Τι δήλωσε για τους τραυματίες

Ντόντα Χολ: «Θα χρειαστούμε χρόνο, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στην άμυνα»

Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Έλαμψαν Γουόρντ και Εντιάι στη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι και τώρα τα… επίσημα!

Χωρίς Μπάρτλεϊ η ΑΕΚ κόντρα στη Σουμπότιτσα

Αποχώρησε με πρόβλημα ο Μιλουτίνοφ στην πρώτη περίοδο στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι

Σπανούλης: «Θέλουμε αρκετή βελτίωση στην επικοινωνία - Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο για την εποχή»