Η ξαφνική απώλεια του Νίκου Σαλευρή σκόρπισε την θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στην οικογένεια της Καλλιθέας, την οποίας ήταν μεγαλομέτοχος.

Συντετριμμένος εμφανίστηκε και ο Λουκάς Καραδήμος, ο οποίος ως τεχνικός διευθυντής του αθηναϊκού συλλόγου είχε στενή σχέση μαζί του.

«Είναι πολύ δύσκολη μέρα για εμάς. Προσωπικά για εμένα γιατί με έχει μεγαλώσει αυτός ο άνθρωπος. Αναγκάστηκα να κάνω εγώ την αναγνώριση. Το πρωί τον βρήκαμε μετά από έρευνες. Είμαστε συγκλονισμένοι. Ήμασταν μαζί πριν από λίγες ώρες. Είχε μπει σε μία διαδικασία διαφορετική όπου ήθελε να ζήσει με τα εγγόνια του και τελικά δεν κατάφερε να ζήσει τίποτα. Ό,τι και να πω θα είναι λίγο», δήλωσε στον “Arena fm”.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

Μυθική νύχτα ανόδου για την Καλαμάτα: Αποθέωση μέχρι τα ξημερώματα για τη «Μαύρη Θύελλα»

Η Καλαμάτα γιορτάζει: Στους δρόμους της πόλης ο κόσμος - Τρέλα για την άνοδο και αποθέωση στην αποστολή!

Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον Πανιώνιο: «Ντροπή η εικόνα μας, χαρίσαμε άκοπη άνοδο στην Καλαμάτα»