Την απώλεια του Γρηγόρη Γιασσάρη θρηνεί το ελληνικό μπάσκετ σε ηλικία μόλις 55 ετών. Ο εκλιπών υπήρξε ένας άοκνος εργάτης του αθλήματος, με σπουδαίο έργο στα αναπτυξιακά προγράμματα, κυρίως στο μπάσκετ της Θεσσαλίας.

Μετά την αξιόλογη καριέρα του με την Ολύμπια Λάρισας ασχολήθηκε με την προπονητική εργαζόμενος σε Περσέα Λάρισας, Ολύμπια Λάρισας, ΑΕΛ, Αίολο Τρικάλων, Φοίνικα Λάρισας, Ερμή Αγιάς, Δόξα Λευκάδας, Νίκης Βόλου, ΓΣ Φαρσάλων και Ίκαρους Τρικάλων.

Διετέλεσε περιφερειακός προπονητής παίδων-εφήβων της ΕΣΚΑΘ, το 2023 ήταν βοηθός προπονητή στην Εθνική Παμπαίδων, το καλοκαίρι του 2024 ήταν συνεργάτης του Κώστα Παπαδόπουλου στον πάγκο της Εθνικής Νέων Ανδρών που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ U20, ενώ φέτος είχε οριστεί να είναι στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Παίδων.

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

Με απόφαση της διοίκησης της ομοσπονδίας, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ την Κυριακή (23/3).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φασούλας: «Να παραιτηθεί το ΔΣ της ΕΟΚ-Δεν σεβάστηκαν την ιστορία μου στο μπάσκετ»

Οι διαιτητές στο Παναθηναϊκός-Αρμάνι Μιλάνο

Στην Ευελπίδων οι Κορομηλάς και Τσαρούχα, αργότερα Πηλοΐδης

Αταμάν για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Είμαι σοκαρισμένος, ο Παναθηναϊκός θα κάνει όσα πρέπει - Αγαπώ τον Γιαννακόπουλο»

Δικηγόρος Κορομηλά: «Πρώτη φορά βλέπω τέτοια δικογραφία, τα χρήματά του δικαιολογούνται»

Βρούτσης: «Υπάρχει αυτοδιοίκητο στο μπάσκετ, αλλά το κράτος έχει τα εργαλεία για να κάνει αυτό που πρέπει»

Νέες αιχμές Γιαννακόπουλου κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»

Σήμερα στον ανακριτή για το σκάνδαλο στο μπάσκετ Τσαρούχα, Κορομηλάς και Πηλοΐδης

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει