Εμπόδια φέρονται να προκύπτουν στην επικείμενη μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό.

Στον 23χρονο επιθετικό προσφέρεται τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ένα εκατομμύριο ευρώ, παίρνοντας ως δεδομένο ότι μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όμως, ήρθαν οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της μεξικανικής Τίγκρες, όπου αγωνίζεται αυτή τη στιγμή ο παίκτης, για να «ταράξουν» τα νερά.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκάρζα επισήμανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται και πως θα πρέπει να καταβληθεί η ρήτρα από τη ομάδα που θα θελήσει να τον κάνει δικό της.

«Μας κάνει υπερήφανους το ενδιαφέρον για τον Πουλίδο. Δεν έχουμε δεχθεί όμως καμία προσφορά για αυτόν. Δεν πωλείται. Όποιος θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα του συμβολαίου του. Ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζερ του κοιτούν και άλλες περιπτώσεις. Θέλουν να βγάλουν περισσότερα λεφτά από τη μεταγραφή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πουλίδο είχε γράψει πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι κάνει… μαθήματα ελληνικών και υπήρχε πληροφορία ότι ο μάνατζέρ του, Μαουρίσιο Γκαρσία ντε λα Βέγκα, ήταν στην Αθήνα και φέρεται να μίλησε ήδη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και πως απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα για ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου