Θριαμβευτικά πέρασε στους «32» του Europa League η Αϊντχόφεν.

Οι Ολλανδοί δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα με την Ομόνοια και επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0, αξιοποίησαν στο έπακρο την ισοπαλία της Γρανάδα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-0).

Ο φοβερός Μάλεν άνοιξε το σκορ στο 35’ (με το πέμπτο του γκολ σε έξι ματς) και ο Ντάμφρις καθάρισε πρόωρα το παιχνίδι με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Λεγιάκς.

Αφού λοιπόν οι Κύπριοι απέτυχαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι με πέναλτι που έχασε ο Γκόμεθ στο 69’ (έπειτα από χέρι του Φιερχέφερ), είδαν την ήττα τους να διευρύνεται στο τέλος του ματς.

Γιατί δυο ακόμα γκολ των Ολλανδών μετά το 90’ (που τα πέτυχε αμφότερα ο Πιρόε) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Αϊντχόφεν, με την οποία προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλο.

Τα σημερινά παιχνίδια

ΠΑΟΚ-Γρανάδα 0-0

Αϊντχόφεν-Ομόνοια 4-0
(35’ Μάλεν, 63’ πεν. Ντάμφρις, 90’+1’, 90’+3’ Πιρόε)

Η τελική βαθμολογία του 5ου ομίλου

Αϊντχόφεν 12 (12-9)
Γρανάδα 10 (6-3)
ΠΑΟΚ 5 (8-7)
Ομόνοια 4 (5-12)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Ζαρουρί και Πελίστρι για τη δεξιά πλευρά - Να χτυπήσει στην αντεπίθεση θέλει ο Παναθηναϊκός»

AS: «Ολυμπιακό Στάδιο, καταραμένο από έναν Ισπανό αρχιτέκτονα το οποίο ήταν έτοιμο να καταρρεύσει»

Europa League: Ιταλικός εμφύλιος και ματσάρα στη Γαλλία για τη φάση των «16»!

Παναθηναϊκός-Μπέτις: Ευρωπαϊκή πρόκληση κόντρα στους Ανδαλουσιανούς για το «τριφύλλι»

Δεσύλλας: «To πιθανότερο σχήμα του Παναθηναϊκού με Μπέτις - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για το μεγάλο ματς»

Πελεγκρίνι: «Nα δείξουμε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός, που θέλουμε να φτάσουμε»

Μπενίτεθ: «Ο τελευταίος μήνας είναι ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό, έχω αισιοδοξία για το αυριανό ματς»

Ταμπόρδα: «Ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου από την αρχή, έχουμε τα κατάλληλα όπλα για ένα καλό αποτέλεσμα αύριο»

Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου Μπενίτεθ και Ταμπόρδα για το Παναθηναϊκός-Μπέτις

Με Τσιριβέγια και Σιώπη η 20μελής αποστολή του Παναθηναϊκού για Μπέτις