Άλλος ένας υγιεινός περίπατος για τη Mercedes, αυτή τη φορά στις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα του Σίλβερστοουν, στο δέκατο grand-prix του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Η γερμανική ομάδα έκανε το 1-2 και θα έχει τον πρώτο λόγο για μια ακόμη νίκη στον αυριανό αγώνα επί αγγλικού εδάφους.

Ο Βαλτέρι Μπότας ήταν αυτός που έκανε τον ταχύτερο χρόνο (1:25.093) και με διαφορά έξι έξι χιλιοστών του δευτερολέπτου κατάφερε να πάρει την pole position από τον ομόσταυλό του, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος ήταν poleman στην συγκεκριμένη πίστα για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές (2015-2018).

Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα βρεθεί με τη Ferrari ο Σαρλ Λεκλέρκ, ο οποίος έδειχνε ικανός να μπει σφήνα ή να περάσει τις δύο Mercedes, αλλά τελικά έμεινε στην τρίτη θέση με χρόνο 1:25.172. Δίπλα του θα βρίσκεται ο Μαξ Φερστάπεν με τη Red Bull, κάνοντας χρόνο 1:25.276, ενώ στην τρίτη σειρά θα βρίσκονται ο δεύτερος οδηγός της Red Bull, Πιέρ Γκασλί, έχοντας δίπλα του τον έτερο οδηγό της Ferrari, Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε κακό… φεγγάρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube