Ολυμπιακός χωρίς… μεταγραφικό θρίλερ ως το τέλος του «παραθύρου» δεν γίνεται!
Έτσι και χθες, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την απέλπιδα προσπάθεια να αποκτήσουν τον Φακούντο Φερέιρα από την Μπενφίκα, ωστόσο θα έπρεπε να καλύψουν το συμβόλαιό του για ενάμιση χρόνο δίνοντας για αυτό το διάστημα 3,5 εκατ. ευρώ. Τελικά ο Αργεντινός φορ δόθηκε δανεικός στην Εσπανιόλ μέχρι το 2020.
Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», φήμες θέλουν να προτάθηκε στον Ολυμπιακό και ο Βάγκνερ Λοβ ως ελεύθερος από την Μπεσίκτας, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έκρινε κατάλληλο και ο 34χρονος Βραζιλιάνος φορ πήγε στην Κορίνθιανς.
Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Ροντερίκ Μιράντα, καθώς για τον Πορτογάλο έφτασε αργά χθες βράδυ πρόταση. Τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου προέκυψε και ζήτημα με τον Γιάννη Φετφατζίδη, τον οποίο προσπάθησε να πάρει ο Άρης, ενώ υπήρξε ενδιαφέρον και από το εξωτερικό.