“Πολλαπλές κακώσεις σώματος σε κεφάλι, κοιλία, δεξιό μηρό και θάνατος που οφείλεται σε πτώση εξ ύψους” αυτό είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας για τα αίτια θανάτου του 28χρονου δικηγόρου που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι σε θαμνώδη περιοχή, στα Τουρκοβούνια.

Από την πρώτη στιγμή οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ήταν προβληματισμένοι για τα αίτια του θανάτου, όμως το πόρισμα του ιατροδικαστή σε συνδυασμό με το μονοπάτι που οδηγούσε στον γκρεμό όπου βρέθηκε ο νεαρός οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά πιθανότατα σε αυτοκτονία.

Μάλιστα αυτή ήταν και η αρχική εκτίμηση των αστυνομικών και της νεκροψίας που διενήργησε χθες ο ιατροδικαστής όμως περίμεναν και την ολοκλήρωση της νεκροτομης έτσι ώστε να έχουν ξεκάθαρη εικόνα. Ο νεαρός δικηγόρος, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή των Τουρκοβουνίων, σε ενα δυσβατο σημειο. Φορούσε σακάκι και παντελόνι και έφερε κάποιες κακώσεις στο πρόσωπο. Από τη μύτη και το στόμα έβγαινε αίμα ενώ τα μαλλιά και τα χέρια του ηταν σκονισμένα με χωμα. Αρχικά η υπόθεση έλαβε διαστάσεις θρίλερ εντούτοις σήμερα το αποτέλεσμα της νεκροτομής έδωσαν στους αστυνομικούς ξεκάθαρη εικόνα.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν περισσότερες από 40 διαρρήξεις με πρωταγωνιστή 16χρονο

Τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο πτήσεις της Aegean προς Μιλάνο και Βιέννη

Σκάνδαλο με ΜΚΟ: Λογαριασμοί στελεχών σε τράπεζες Λιθουανίας και Δανίας

Μαρούσι: Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Κέντρο Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί

Ο Ερντογάν θέλει να μιλήσει με τον Πούτιν μετά τη συνάντηση με τον Ζελένσκι – Τι είπε για τις ΗΠΑ

Συναγερμός για βόμβα σε πτήση Δουβλίνο - Ρώμη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Γαλλία

Νέος συναγερμός στην Ευρώπη: Αεροσκάφος εξετράπη στη Γαλλία λόγω απειλής για βόμβα

«Θέλω να πεθάνουν και αθώοι»: Οι εντολές του αρχηγού της αλβανικής μαφίας για τις επιθέσεις με χειροβομβίδες στην Αθήνα

Βραζιλία: Νεκροί εκπαιδευτής αιωρόπτερου και τουρίστας που καρφώθηκαν σε τσιμεντένιο τοίχο (video)