Θρήνος για τον Αποστόλ Τσατσέφσκι. Ο σπουδαίος Βούλγαρος τεχνικός με τη μεγάλη καριέρα στους ελληνικούς πάγκους «έφυγε» από τη ζωή την Πέμπτη στα 90 του. Η Λοκομοτίβ Σόφιας με ανάρτηση που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ενημέρωσε για τον χαμό του και τον «αποχαιρέτησε» παράλληλα.

Όλη του την καριέρα ως ποδοσφαιριστής την πέρασε στη Λοκομοτίβ, στην οποία αγωνίστηκε από το 1950 ως το 1967. Ως προπονητής, εργάστηκε, επίσης, στην ομάδα της βουλγαρικής πρωτεύουσας, αλλά και στην εθνική της πατρίδας του. Εργάστηκε και στην Κύπρο, στην Αλκή Λάρνακας και στην ΑΕ Λεμεσού.

Στην Ελλάδα, ήταν προπονητής του Πανσερραϊκού (1977-1978), του Άρη (1978-1979), του Ηρακλή (1981-1983) και του Απόλλωνα Καλαμαριάς (1989-1990). Με τους «κίτρινους» έκανε ρεκόρ στο πρωτάθλημα με 17 εντός έδρας νίκες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος

TAGS: Άρης