Θύμα διαρρηκτών έπεσε ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου, όπως γνωστοποίησε σε θαυμαστές του μέσω Instagram.

Όπως κοινοποίησε ο τραγουδιστής μέσω instagram story στο προσωπικό του προφίλ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, βρισκόταν για μπάνιο στον ποταμό της Επανομής όταν άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του προκειμένου να τον κλέψουν.

Πέραν από τη ζημιά στο όχημα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι διαρρήκτες κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.

Ο Σάκης Αρσενίου έβγαλε φωτογραφίες το σπασμένο τζάμι και το εσωτερικό του αυτοκινήτου και σχολίασςε : «Το μπανάκι μας βγήκε ξινό. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι τύποι, που για κακή τους τύχη θα τους βρω», παρακαλώντας μάλιστα όποιον ξέρει κάτι να τον ενημερώσει!

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αδελφοκτονία συγκλονίζει τη Μάνη: Τον πυροβόλησε σε χωράφι την ώρα που μάζευαν ελιές για προσωπικές διαφορές!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή - Πόσα θα διαρκέσουν τα φαινόμενα

Η «Gen Z» στους δρόμους της Γερμανίας με αίτημα «να ακουστεί» από την πολιτική

Ο πρόεδρος της Πολωνίας συγκαλεί τα κόμματα για να βρουν μια διέξοδο στην πολιτική κρίση

Υπόθεση «Χωριάτικο»: Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τη δράση του κυκλώματος – Τα «δωράκια» και η «κόκα»

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο

Μαραθώνιες συνομιλίες υπό το Κατάρ για μια συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές

Κεραμέως για Pizza Fan: Ξεκίνησαν οι πληρωμές εργαζομένων

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πού θα πέσει η θερμοκρασία