Σκηνικό τρόμου βίωσε στη Βραζιλία ο Έμερσον Ρογιάλ. Ο δεξιός μπακ της Τότεναμ βρίσκεται στην πατρίδα του, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα αλλά και για διακοπές.

Αποχωρώντας από ένα πάρτι σε προάστιο της Σάο Πάουλο, ένας άνδρας τον πλησίασε για να τον ληστέψει και μόλις επενέβη ένας αστυνομικός που φορούσε πολιτικά, άρχισαν να ανταλλάσσουν πυροβολισμούς.

Ευτυχώς ο 23χρονος άσος δεν τραυματίστηκε από κάποια σφαίρα, αλλά φυσικά και τρομοκρατήθηκε. Μάλιστα αφού ολοκληρώθηκε το πιστολίδι, έφτασε η αστυνομία και ο Βραζιλιάνος διεθνής πήγε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

«Ήταν τρομακτικό. Έπεσαν περίπου 20 πυροβολισμοί. Ευτυχώς δεν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε κανένας», τόνισε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάρικ: «Δεν μου ασκούν περισσότερη πίεση οι πρώην συμπαίκτες μου - Δεν πρόκειται να δώσω πολλή σημασία σε αυτά»

Η ατάκα που δείχνει το οριστικό φινάλε της κόντρας Σλοτ - Σαλάχ: «Και 15 επιθετικούς να είχα, θα χαιρόμουν που έρχεται»

Συμφώνησε με την Κρίσταλ Πάλας και κάνει δικό της τον Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι!

«Ό,τι πιο κοντινό στην αθανασία»: Ο ιδιοκτήτης της Μάκλσφιλντ στο sport-fm για το σοκ στο Κύπελλο Αγγλίας!

Οριστική η αποχώρηση του Γκλάσνερ από την Πάλας το καλοκαίρι: «Έχω ήδη ενημερώσει...»

Παίκτης του μήνα στην Premier League ο Κάλβερτ-Λιούιν

Φουλάρει για Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι

«Αυτός είναι ο καταλληλότερος για τη Γιουνάιτεντ» - Η επιλογή του Ρούνεϊ για προπονητή

Σε επαφές με τον Φρατέζι η Νότιγχαμ Φόρεστ - Τα «θέλω» της Ίντερ για να παραχωρήσει τον παίκτη

Κλείνει στην Μπρέντφορντ ο Καντσελιέρι που έπαιξε το καλοκαίρι για Ολυμπιακό!