Την εξαίρεση των διαιτητών Δεληκωστίδη και Βασιλειάδη απ’ τους αγώνες του Άρη θα ζητήσει η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο μετά τη λήξη του ματς με την Κηφισιά.
Το ΤΑΠ του Άρη κατηγόρησε το διαιτητικό δίδυμο για την ήττα της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague, τονίζοντας πως λανθασμένες αποφάσεις έκριναν το αποτέλεσμα.
Αναλυτικά:
«Το ΤΑΠ Άρης εκφράζει την αγανάκτησή του για τη νέα καταδικαστική διαιτησία, που υποχρέωσε την ομάδα μας σε ήττα και σε απώλεια 2 βαθμών, στον αγώνα με τον Α.Ο. Κηφισιάς.
Για άλλη μια φορά ο Άρης υπήρξε θύμα ενός κακόγουστου αστείου, αφού οι αποφάσεις των διαιτητών Δεληκωστίδη και Βασιλειάδη σε διάφορα σημεία του αγώνα, ήταν εκείνες που έκριναν το αποτέλεσμα.
Το ΤΑΠ ΆΡΗΣ δηλώνει ότι θα καταθέσει αίτημα εξαίρεσης των δύο διαιτητών από όλες τις μελλοντικές αναμετρήσεις της ομάδας, αφού οι συγκεκριμένοι κύριοι έδειξαν με ξεκάθαρο τρόπο την εμπάθεια τους απέναντι στον Άρη και είναι πλέον ανεπιθύμητοι για εμάς.
Επίσης, δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούμε άλλα τέτοια φαινόμενα αδικίας προς τον σύλλογό μας και ασέβειας προς την προσπάθειά μας. Η ανοχή μας εξαντλήθηκε, ας το καταλάβουν όλοι».