Στην Κορέα βρίσκεται για πέμπτη αγωνιστική σεζόν ο πρώην παίκτης των Θρασύβουλου, Λεβαδειακού και ΑΕΚ, Λεονάρντο και φαίνεται ότι βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του.

Ο 29χρονος -πλέον- Βραζιλιάνος που αναδείχθηκε από το ελληνικό πρωτάθλημα οδήγησε την ομάδα του, Γεονμπούκ Μότορς, σε ευρεία νίκη και πρόκριση με 5-0 επί της Σανγκάη (ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Χουλκ), καθώς πέτυχε το πρώτο καθοριστικό γκολ του αγώνα, αλλά και τρίτο από το σημείο του πέναλτι.

Με αυτή τη νίκη η Γεονμπούκ προκρίθηκε στα ημιτελικά του ασιατικού Champions League και φυσικά στοχεύει πλέον στον τελικό.

Το 1-0 από τον Λεονάρντο:



Το 3-0 του Βραζιλιάνου:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι συνέβη πραγματικά στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και γιατί η απόφαση της CAF προκάλεσε σοκ

«Ενώ αλληλοβρίζονταν στην Ομοσπονδία, η CAF τιμωρούσε τη Σενεγάλη»: Για φιάσκο κάνει λόγο μεγάλο σενεγαλέζικο μέσο

Η Σενεγάλη προσφεύγει στο CAS μετά την αφαίρεση του τίτλου - Σκέψεις να μην κατέβει ξανά στο Κόπα Άφρικα!

Η αντίδραση των Σενεγαλέζων διεθνών μετά την απόφαση-σοκ: Χαμόγελα, πόζες με το τρόπαιο και… μήνυμα στην CAF!

Παγκόσμιο σοκ στο ποδόσφαιρο: Η Σενεγάλη έχασε στα χαρτιά το Κόπα Άφρικα από το Μαρόκο, δύο μήνες μετά τον τελικό!

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν - Στη 10άδα ο Παυλίδης και ο Ελ Κααμπί!

Ο Μασούρας βάζει πλώρη για την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του στο σκοράρισμα!

Συζητά να γίνουν στο Μεξικό τα παιχνίδια του στο Παγκόσμιο Κύπελλο το Ιράν

Στην εθνική ομάδα της Ρουάντα ο Σαχαμπό

Μέσα για Τζακάρτα οι Γκεοργκίεεφ, Πέτκοφ, εκτός ο Ντεσπόντοφ