Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα το θυμόμαστε για πάντα.
Γιατί σαν σήμερα πριν 15 χρόνια, φτάσαμε πιο κοντά από ποτέ στο να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Αγγλία.
Για την ακρίβεια, φτάσαμε δευτερόλεπτα προτού νικήσουμε τους Βρετανούς (οι οποίοι τελικώς πέρασαν στην τελική φάση του Μουντιάλ).
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όμως, είχε άλλη άποψη. Και μπορεί η αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του στο… μηδέν να μας πλήγωσε, ωστόσο δε μπορούμε παρά να υποκλιθούμε στην πανέμορφη έμπνευση του «Μπεκς».
Κι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πολλοί στο Νησί θυμήθηκαν εκείνο το φάουλ στις καθυστερήσεις. Όπως και ο ίδιος ο 41χρονος. «Αγαπώ να βλέπω όλα τα ποσταρίσματα σήμερα, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτό συνέβη σαν σήμερα πριν 15 χρόνια. Ήμουν ήδη περήφανος που έπαιζα για την πατρίδα μου κι αυτή ήταν μία από τις αγαπημένες μου στιγμές με την εθνική Αγγλίας» έγραψε στο Instagram ο Μπέκαμ και το συνδύασε με το βίντεο εκείνου του «ποιήματος».