Οι δηλώσεις που έκανε ο Καρμέλο Άντονι σίγουρα δεν συνηθίζονται από τους σταρς του ΝΒΑ και όπως τόνισε ο ίδιος είναι προτιμότερο να κατακτά χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες παρά πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Στόχος του αστέρα των Νικς είναι η κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού χρυσού μεταλλίου (Πεκίνο 2008, Λονδίνο 2012) τονίζοντας πως δεν έχουν πολλοί παίκτες αυτή την ευκαιρία, ενώ καταλήγοντας είπε στο τέλος της καριέρας του θα είναι ευχαριστημένος ακόμα και αν δεν πάρει πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σταρ της Dream Team: « Οι περισσότεροι αθλητές δεν έχουν καν την ευκαιρία να πάρουν ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες πόσο μάλλον τρία. Θα είμαι πραγματικά ευτυχισμένος εάν αποσυρθώ γνωρίζοντας πως έχω δώσει στο μπάσκετ τα πάντα. Νομίζω πως θα σκέφτομαι τι έχω πετύχει και αν δεν έχω ένα πρωτάθλημα στο ΝΒΑ θα λέω πάλι πως έκανα μια σπουδαία καριέρα. »

Eπιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο ακριβό event των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 ο τελικός του μπάσκετ

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις