Ο Γιώργος Πρίντεζης συμφώνησε χθες να παραμείνει για άλλα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό. Στις συζητήσεις του με τη διοίκηση της ΚΑΕ διαπίστωσε την πρόθεσή της να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα και μία από τις πρώτες αποφάσεις που έχουν ληφθεί είναι η «θωράκιση» του 32χρονου πάουερ φόργουορντ.

Ήταν εμφανές ότι στο φινάλε της σεζόν ο Πρίντεζης ήταν εξουθενωμένος έχοντας αγωνιστεί μία ολόκληρη χρονιά χωρίς ανάσες . Ενδεικτικό είναι πως έπαιξε στα 65 από τα 73 ματς της ομάδας μετρώντας 25:23 λεπτά ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα και 21 λεπτά κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα. Συνολικά πέρασε στο παρκέ 1.509 λεπτά (!), δίχως αξιόπιστο back up.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε από πέρσι αρχικά την πρόθεση να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα προσφέρει στο «4» και είχε στοχεύσει στον Οκάρο Γουάιτ, ωστόσο ο πρώην άσος του Άρη προτίμησε να παλέψει για μια θέση στο ΝΒΑ και τελικά υπέγραψε στους Μαϊάμι Χιτ. Στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε η σκέψη ενίσχυσης στο «4» και όλο το βάρος έπεσε στον Πρίντεζη, αλλά φέτος δεν θα γίνει το ίδιο λάθος. Στα πλάνα του Ολυμπιακού είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα μπορεί να καλύψει το «4» προσφέροντας πολύτιμές ανάσες στον Πρίντεζη. Ίσως να μην πρόκειται για κλασικό πάουερ φόργουορντ, αλλά για παίκτη που θα μπορεί να παίζει και στο «5».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός