Ο Αντρέ Γκόμες ήταν συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην εθνική Πορτογαλίας που κατέκτησε το Euro και πλέον θα είναι στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Το νέο απόκτημα των «μπλαουγκράνα» κλήθηκε να απαντήσει στο μόνιμο ερώτημα «Μέσι ή Ρονάλντο» και απέδειξε πως είναι πολύ καλός… διπλωμάτης.

«Είναι και οι δύο μεγάλοι παίκτες, ο καθένας με διαφορετικό στυλ. Απολαμβάνω να παίζω με τον Κριστιάνο στην εθνική ομάδα, τώρα θα παίξω και με τον Μέσι. Είναι τιμή για μένα που θα έχω αγωνιστεί δίπλα τους», αρκέστηκε να απαντήσει αποφεύγοντας την παγίδα.

Όσο για τη μεταγραφή του στην «Μπάρτσα»; «Η προσωπικότητά μου ταιριάζει πολύ με την Μπαρτσελόνα. Όταν ήρθε η πρότασή της, δεν σκέφτηκα τίποτε άλλο. Είμαι σίγουρος πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Ήρθα εδώ για τίτλους και είμαι περήφανος που θα φορέσω αυτή τη φανέλα. Είναι όνειρο για μένα και την οικογένειά μου», είπε.

Τέλος, για τον ισχυρό ανταγωνισμό στη μεσαία γραμμή της νέας του ομάδας, ανέφερε: «Για μένα δεν είναι πρόβλημα ο ανταγωνισμός. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο να καθιερωθείς στην Μπαρτσελόνα, αλλά είμαι ακόμη 22 και θέλω να μάθω και να εξελιχθώ. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube