Από αύριο αρχίζει επί της ουσίας η προετοιμασία του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν, με τον Νταμίρ Κάναντι και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας να κάνουν την πρώτη τους παρουσία με τα κυανόλευκα.

Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή και για τους φίλους της ομάδας που θα θέλουν να δώσουν το «παρών» στην πρώτη της σεζόν.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

Με ανοικτές τις θύρες για τους φιλάθλους της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (3 Ιουλίου) η πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις 7μ.μ. στο γήπεδο του Περιστερίου.

Σήμερα (Σάββατο) οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις στο αθλητικό κέντρο από τον εργοφυσιολόγο Γιώργο Ζιώγα και αύριο (Κυριακή) θα έχουν ρεπό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο «Μητέρα» αντιπροσωπεία παικτών, μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά!

Καμία διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ & ΤΣΣΚΑ για Τσάλοφ: «Είναι σημαντικό στέλεχος της ομάδας μας»

Χωρίς Φαντιγκά, Ράτσιτς και άλλους 6 στην Τρίπολη ο Άρης

Νικολακόπουλος: «Τα προβλήματα με τους εξτρέμ και η νέα ενδεκάδα στον Ολυμπιακό για την Κηφισιά»

«O Παναθηναϊκός στους διεκδικητές για την απόκτηση του Γιουλιάν Σέχου»

Χωρίς Ποντένσε η αποστολή του Ολυμπιακού με Κηφισιά

Αθανασίου: «Τελευταία ευκαιρία στην Τούμπα για την 3η θέση - Ίσως και αριστερά ο Καλάμπρια»

«Διατεθειμένος να δώσει 10 εκατ. ευρώ για Μανδά ο Παναθηναϊκός - Ποιος είναι ο στόχος της Λάτσιο»

ΑΕΚ: Γιορτή για τα παιδιά έξω από την OPAP Arena την Κυριακή με άρωμα... Χριστουγέννων

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θέλει να χάσει την επαφή με την κορυφή ο ΠΑΟΚ - Πάει για εν δυνάμει πρώτο στόπερ»