Σημαντικό ραντεβού της Φορταλέζα με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Σαββίδη θα υπάρξει την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία.

Η διοίκηση του βραζιλιάνικου συλλόγου κάλεσε προ ημερών τον Ιβάν Σαββίδη για το παιχνίδι κόντρα στην Ιντεπεντιέντε για το Κόπα Σουνταμερικάνα, ώστε να ζήσει από κοντά την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της.

Ωστόσο, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ δεν επέτρεψαν να γίνει αυτό το ταξίδι στη Λατινική Αμερική.

Ωστόσο, σημερινές πληροφορίες της Live Sport αναφέρει πως ο άνθρωπος που θα εκπροσωπήσει την οικογένεια Σαββίδη, Λέο Κορνατσίνι, που είχε μεσολαβήσει στην επαφή των δύο πλευρών.

Πρόθεση του ομογενούς επιχειρηματία είναι να αγοράσει όλο το πακέτο των μετοχών της Φορταλέζα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και περιμένει ως… σωτήρα τον Σαββίδη για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Έχουμε πετύχει όλους τους μεσοπρόθεσμους στόχους-Η Λίγκα να λειτουργεί προς όφελος όλων των ομάδων»

Ο πανηγυρισμός του Γιόβιτς με το VAR και η τρέλα στην κερκίδα: Η εντυπωσιακή παρακάμερα της ΑΕΚ

«Σημαντικό βήμα για το νέο μας σπίτι»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την τοποθέτηση της πρώτης κερκίδας στον Βοτανικό!

«Το ταξίδι συνεχίζεται»: To φοβερό βίντεο του Ολυμπιακού για την επέκταση με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Τσακίρης: «Το… σκανάρισμα του Νίκολιτς και η εξέδρα γύρισαν το ματς - ΑΕΚ με επιστροφές και μεταγραφές μετά τη διακοπή»

Επίσημο: Ανανέωσε ως το 2027 με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Προαναγγελία ανανέωσης Μεντιλίμπαρ με μήνυμα από τους παίκτες

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει εξάρτηση από συγκεκριμένους παίκτες»

Γιόβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα, παρά την κούραση - Θα είμαι καλύτερος στο δεύτερο μέρος της σεζόν»

ΑΕΚ: Μπόνους... άδεια ως τις 30 Δεκεμβρίου

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.