Από διάστρεμμα στην ποδοκνημική ταλαιπωρείται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τραυματισμό που αποκόμισε στη σημερινή προπόνηση!

Ο Σέρβος φορ δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές ματς με την Ξάνθη, ωστόσο για την ώρα οι Θεσσαλονικείς δεν διευκρινίζουν το διάστημα της απουσίας του από τη δράση κι ενώ την επόμενη εβδομάδα ο «δικέφαλος του βορρά» υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Τις προσεχείς ώρες/μέρες, πάντως, αναμένεται να τεθεί πιο σαφές χρονοδιάγραμμα του comeback του στα γήπεδα και κατά πόσο το διάστρεμμα είναι βαριάς ή ελαφριάς μορφής.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

«Η μαγνητική έδειξε ότι ο Σέρβος φορ έχει διάστρεμμα έσω συνδέσμων δεξιάς ποδοκνημικής. Η κατάσταση του Πρίγιοβιτς θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες και η επιστροφή του στους αγωνιστικού χώρους θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό, άδεια στους παίκτες και πρεμιέρα Ελ Κααμπί στο Κόπα Άφρικα

Κρίσιμη Κυριακή κορυφής στη Stoiximan Super League

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.