Μετά τις δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης του Απόστολου Λύτρα, Πέτρου Πανταζή, ότι το περιεχόμενο του μηνύματος στην 37χρονη σύζυγο του ποινικολόγου δεν ήταν απειλητικό, ο ΣΚΑΪ και ο Θεοδόσης Πάνου προχώρησαν στην αποκάλυψη του επίμαχου μηνύματος, το οποίο οδήγησε το θύμα σε μήνυση για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από μια ομαδική συνομιλία στο Viber απεστάλη μήνυμα από το γραφείο Λύτρα, το οποίο έγραφε: «Στέλνω την κόρη μου και να της δώσεις τα λεφτά μου και τα ρούχα μου! Αμέσως!».

Υπενθυμίζεται ότι ο συνήγορος του γνωστού ποινικολόγου, μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι ο Απόστολος Λύτρας δεν έχει παραβιάσει κανέναν περιοριστικό όρο, σημειώνοντας πως έχουν επιβληθεί συγκεκριμένοι περιοριστικοί όροι, να μετοικίσει, να μην προσεγγίζει το θύμα και να λάβει συμβουλευτική υποστήριξη.

Ο κ. Λύτρας έπρεπε να πάρει κάποια ρούχα και προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι του, γι' αυτό και υπήρξε επικοινωνία με την παθούσα, όχι από τον κ. Λύτρα, όπως είπε ο κ. Πανταζής, για να μεταβεί η κόρη του με τη μητέρα της, πρώην σύζυγο του ποινικολόγου, να παραλάβουν τα πράγματα.

«Πήγαν, λοιπόν, μετά από επικοινωνία με το θύμα με μηνύματα, προκειμένου να πάρουν τα πράγματα. Όταν έφτασαν, ενεργοποιήθηκε το panic button, δεν ξέρω για ποιον λόγο» είπε ο κ. Πανταζής.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βουλή: Απουσίες και λάθη εκ παραδρομής στην ψηφοφορία για τις 13 άρσεις ασυλίας βουλευτών

Stoiximan AegeanBall Festival 2026: Η 8η χρονιά αποκαλύπτει τις εκπλήξεις της και υπόσχεται να γράψει ιστορία στη Σύρο

Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρή η Ελευθερία Γιακουμάκη

Τροχαίο στην Λιοσίων: Ελεύθεροι, μετά τις απολογίες τους, η ιδιοκτήτρια και ο διαχειριστής της μοτοσικλέτας

Πέθανε σε ηλικία 98 ετών ο σπουδαίος ηθοποιός Στέφανος Ληναίος

Καραμανλής: «Θα καθαρίσω το όνομά μου μια και καλή, παρακαλώ να υπερψηφίσετε την άρση ασυλίας μου»

Τσιάρας: Zήτησε άρση της ασυλίας του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Τα οκτώ οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΠΝΟ: Εικοσιτετράωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Πρωτομαγιά

Στον ανακριτή σήμερα ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα – Τι αναμένεται να υποστηρίξει