Το πανάρισμα είναι μία ιεροτελεστία, μια διαδικασία ικανή να απογειώσει κρεατικά, θαλασσινά (όπως τις τηγανητές γαρίδες) και λαχανικά, με αυτή την ακαταμάχητα τραγανή και νόστιμη αίσθηση που σου δίνει. Καθώς οι μαγειρικές εκπομπές μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας, το panko έγινε γνώριμη λέξη, αντικαθιστώντας την κλασική φρυγανιά που μέχρι τότε όλοι χρησιμοποιούσαμε όταν θέλαμε να αναφερθούμε στο πανάρισμα. Είναι όμως το ίδιο πράγμα;
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Τι είναι το panko και ποια η διαφορά του από την τριμμένη φρυγανιά;