Σε περίπτωση εξόδου είναι αρκετές οι επιλογές που έχει κάποιος: Ποτό, φαγητό, σινεμά.

Σε περίπτωση εξόδου όμως σαν αυτή που έκανε ο Πετρ Τσεχ στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ (κι είχε ως αποτέλεσμα το γκολ του Κουγιατέ) η επιλογή του… χαβαλέ είναι μονόδρομος στην Αγγλία.

Γράφτηκαν λοιπόν αρκετά πετυχημένα για την γκέλα του Τσέχου. Εμφανίστηκαν φωτογραφίες του προκατόχου του, Σέζνι, δήθεν να ξεκαρδίζεται στη Ρώμη κι έγιναν «αποκαλύψεις» ότι ο 33χρονος γκολκίπερ δουλεύει ως… διπλός πράκτορας του Μουρίνιο.

Απ’ τα καλύτερα όμως ήταν μια παρομοίωση που έγινε στο twitter. Και σημείωνε (συνδυάζοντας τη μόδα της εποχής) ότι την ώρα της ηρωικής εξόδου ο Τσεχ έμοιαζε να… τραβάει selfie.






Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέος πανηγυρισμός… ξεκλειδώθηκε: Ο τερματοφύλακας της Θέλτα έκανε κατακόρυφο!

Το πιο... Drama Queen Χάσκι που έχετε δει έκανε και τον κτηνίατρο να λιώσει στα γέλια

Απίθανο: Οπαδός του Κονγκό έκατσε ακίνητος σαν άγαλμα σε όλο το ματς με την Μποτσουάνα - Ο λόγος πίσω απ' αυτό

Απίθανο περιστατικό στην Αλβανία: Τερματοφύλακας σηκώθηκε και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο στα καλά καθούμενα!

Τι θα γινόταν αν σκόραρε ο Κόλο Μουανί: Φοβερό βίντεο με AI που ανατρέπει την ιστορία!

Δεν δυσκολεύτηκε: Ο Ίρβινγκ έβγαλε νοκ-άουτ ρομπότ μάχης με μία σπρωξιά!

Ο Βιν Ντίζελ έριξε τη... βόμβα: «Έχει γραφτεί ρόλος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Fast & Furious 11»!

Κι όμως, το έχασε: Η ευκαιρία της χρονιάς ήρθε από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!

Η Bollywood πρόταση γάμου που μάγεψε την Times Square κι έγινε Viral

Απίθανο: Παίκτης στη Γερμανία… έκλεψε από αντίπαλο το χαρτάκι με τις οδηγίες του προπονητή!