Ο Μίτσελ θέλει να μείνει στην Ελλάδα και πιθανότατα θα το κάνει, όπως κατέστησε σαφές σε δύο συνεντεύξεις του χθες, στη Nova αλλά και στον ισπανικό Τύπο. Φαίνεται, ωστόσο, πως υπάρχουν δύο προϋποθέσεις: η μία αφορά την επιθυμία του Ολυμπιακού και η άλλη κάποια πράγματα που ο ίδιος θέλει να γίνουν στην ομάδα. «Σίγουρα υπάρχουν συναντήσεις που πρέπει να γίνουν, αν όμως από την πλευρά του συλλόγου λυθούν διάφορες παράμετροι… τότε εγώ θα ήθελα να συνεχίσω», ανέφερε χθες χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Τι εννοούσε με αυτό; Είναι προφανές πως ο Μίτσελ θα θέσει κάποιους όρους και θα ζητήσει κάποιες αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές αφορούν στο δυναμικό της ομάδας, αλλά και τη λειτουργικότητά της. Στόχος του είναι ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν να μην αρκεστεί στα κεκτημένα, αλλά να κάνει το κάτι παραπάνω. Κάποιες πηγές θέλουν τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» δυσαρεστημένο με κάποια κρούσματα απειθαρχίας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να έχει τις ίδιες απόψεις και φιλοδοξίες με τον Μίτσελ και να είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του, αφού είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το έργο του. Οι δύο πλευρές έχουν κάνει ήδη επαφές και θα συνεχιστούν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων για το Κύπελλο. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο που «δένει» τις δύο πλευρές έχει διάρκεια μέχρι το 2015, αλλά μέσα στο Μάιο θα πρέπει να ενεργοποιηθεί η οψιόν επέκτασής του εκατέρωθεν, ενώ αν μία από τις δύο πλευρές θέλει να «σπάσει» τη συμφωνία προβλέπεται μία μεγάλη ρήτρα που πρέπει να καταβάλει στην άλλη.

Στον Ολυμπιακό δεν δίνουν… έκταση στο θέμα κι από τη στιγμή που υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας, αλλά και διάθεση από πλευράς διοίκησης της ΠΑΕ να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Μίτσελ, όλα δείχνουν πως η πετυχημένη συνεργασία θα συνεχιστεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube