Εκτός από την υπόθεση Μπεργκ, στον Παναθηναϊκό υπάρχουν και άλλα ζητήματα που πρέπει να δρομολογηθούν, όπως για παράδειγμα αυτά των Κλωναρίδη και Μολέδο.

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ψάχνει ήδη τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Βίκτωρα Κλωναρίδη στο «τριφύλλι».

Ο παίκτης έχει ζητήσει από τον Παναθηναϊκό να περιμένει, αφού «ψάχνεται» για ομάδα στο εξωτερικό, κάτι το οποίο δεν μπορεί να κάνει το «τριφύλλι» που ήδη εξετάζει άλλες περιπτώσεις.

Όσον αφορά στην υπόθεση Μολέδο, ο Παναθηναϊκός είχε πρόταση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ από τη Μπεσίκτας, αλλά απορρίφθηκε ως μη συμφέρουσα.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ θα έρθει στην Ελλάδα για την έναρξη της προετοιμασίας, αν και ενδέχεται να χάσει κάποιες προπονήσεις, αφού έχει κάνει μια επέμβαση στη μύτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube