Όπως λοιπόν οι «μπλαουγκράνα» διαφήμιζαν για χρόνια την UNICEF χωρίς να εισπράττουν χρήματα, έτσι και ο Απόλλων την επόμενη σεζόν θα κάνει κάτι ανάλογο προβάλλοντας το φιλανθρωπικό σωματείο «Φίλοι του Παιδιού».

Η ανακοίνωση:

«Το λογότυπο του φιλανθρωπικού σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», θα έχουν από εδώ και στο εξής στο στήθος τους, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με το σωματείο να διαφημίζεται στην φανέλα της ομάδας, μια συμφωνία καθαρά ανθρωπιστικού χαρακτήρα καθώς ο Απόλλωνας δεν θα εισπράξει κανένα χρηματικό ποσό.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά σε εταιρία που προσέφερε οικονομικό αντίτιμο προκειμένου να διαφημιστεί στην φανέλα της ομάδας καθώς πρόθεσή της είναι να αναδείξει και το κοινωνικό πρόσωπο που πρέπει να έχει ο αθλητισμός.

Σε μια περίοδο που τα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα πλήττουν όλο και περισσότερο τον θεσμό της οικογένειας και κυρίως τα παιδιά θεωρούμε χρέος μας να προβάλουμε το έργο ενός σωματείου, του οποίου βασικός σκοπός είναι να στηρίξει τον θεσμό της οικογένειας και να συμβάλει οικονομικά αλλά και ψυχολογικά στην ανάπτυξη των παιδιών.

Η κρίση αξιών στην εποχή μας επηρεάζει όλους μας και αφορά όλους μας. Η παθητική στάση είναι δεδομένο ότι συνέβαλε και συνεχίζει να συμβάλει στην γενίκευση της και γι' αυτό η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αποφάσισε να αναλάβει δράση στον συγκεκριμένο τομέα με την προώθηση του έργου του συγκεκριμένου σωματείου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ στην Allwyn Arena

Asteras AKTOR: Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»