ADVERTORIAL

Από τίτλους και υστεροφημία άλλο τίποτα για τους δύο παγκόσμιας κλάσης stars.Παρόλο που και τους δύο δεν τους πήραν τα χρόνια, θες λίγο η κληρονομικότητα, λίγο το stress του πρωταθλητισμού τους στέρησαν κάποιες τρίχες παραπάνω. Έτσι λοιπόν ο μεγάλος αστέρας του μαγικού πλανήτη του NBA και ο αρχηγός της θρυλικής Manchester United έκαναν την επιθυμία τους πράξη και απέκτησαν περισσότερα μαλλιά.

Ας δούμε όμως την κάθε περίπτωση ξεχωριστά:

Ο Λεμπρόν Τζέιμς

Τα φώτα της δημοσιότητας δεν γίνεται να μην «πέσουν» στον King. Όπως φαίνεται ο L J 23 υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μαλλιών, καθώς η αποκατάσταση του τριχωτού στη μετωπιαία χώρα που υποχωρούσε ήταν ο μεγάλος του καημός . Το αποτέλεσμα θεαματικό, όπως και τα καρφώματά του μέσα στα γήπεδα. Όλοι θα έχετε παρατηρήσει πως η κορδέλα που φορούσε στο κεφάλι τόσα χρόνια για να κρύψει την αραίωση, έχει αποκατασταθεί από… μαλλί.



Γουέιν Ρούνεϊ

«Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά» είχε παραδεχτεί ο ίδιος πριν δύο χρόνια όταν αποφάσισε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE. Η τεχνική είναι ανώδυνη, δεν άφησε καθόλου ουλές και μέσα σε ένα χρόνο οι οπαδοί έβλεπαν ένα διαφορετικό Ρούνεϊ στους αγώνες της Manchester United.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν είναι οι μόνοι αστέρες που έχουν αποκτήσει ξανά μαλλιά και αυτοπεποίθηση με τη μέθοδο FUE.
Για παράδειγμα ο Τζέιμς Μακφάντεν και ο Γουές Βέλκερ, ο οποίος δήλωσε πως δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεται κανείς αμήχανος με τη μεταμόσχευση μαλλιών. «Αν θες να αποκτήσεις μαλλιά, αποφάσισε να το κάνεις!».



Λίγα λόγια για τη θεραπεία

Πρόκειται για την FUE που δεν αφήνει σημάδια και ουλές. Γίνεται με τοπική αναισθησία και το αποτέλεσμα φαίνεται ολοκληρωμένο μετά από 12 μήνες. Προϋπόθεση για να γίνουν όλα στην εντέλεια είναι η εμπειρία του γιατρού και ο ασθενής να έχει δυνατή δότρια χώρια, η οποία συνήθως βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Από εκεί ο γιατρός θα λάβει τριχοθυλάκια. Εναλλακτικά, θα τα πάρει από άλλες δότριες ζώνες, όπως τα γένια, το στήθος, την πλάτη.

Δείτε περισσότερα για τη μεταμόσχευση μαλλιών

Με τη σειρά του ο πλαστικός χειρουργός δρ Αναστάσιος Βεκρής που εφαρμόζει τη μέθοδο FUE δηλώνει: «Σήμερα εκτός από τους celebrities που βρίσκονται μέσα στα φώτα της δημοσιότητας πολλοί καθημερινοί άνθρωποι αποφασίζουν να υποβληθούν στη διαδικασία της μεταμόσχευσης που έχει πια εξελιχθεί σε τέτοιο σημείο ώστε βγαίνοντας από το ιατρείο να μην είναι ορατό αν έχουν κάνει κάτι. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της ακούρευτης συνεδρίας, στην οποία δεν ξυρίζουμε καθόλου το κεφάλι του ασθενή. Σε κάθε περίπτωση η διαφορά στην πυκνότητα φαίνεται σταδιακά και το αποτέλεσμα είναι φυσικό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube