Όπως είναι εύκολο να καταλάβεις, οι εταιρείες προσθέτουν χρωστικές ουσίες σε τρόφιμα, όπως γλυκά, δημητριακά, ποτά και σνακ, για πιο φωτεινά, ζωηρά και τελικά ελκυστικά χρώματα. Οι χρωστικές είναι είτε φυσικές, όπως ο χυμός, είτε χημικές. Στις περισσότερες των περιπτώσεων βέβαια, είναι χημικές.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Τι λέει η επιστήμη για τις τεχνητές χρωστικές ουσίες στα τρόφιμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube