Με αισιοδοξία υποδέχτηκαν τα βελγικά ΜΜΕ την κλήρωση της Μπριζ με τον Παναθηναϊκό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ .
Αφενός επισημαίνουν ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι αποφεύχθηκε η σύγκρουση με τη Φενέρ και αφετέρου αναφέρουν ότι η Μπριζ έχει μπροστά της μία αποστολή που μπορεί να φέρει σε πέρας. Παράλληλα, όμως, τονίζουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι διόλου εύκολος αντίπαλος για τους Βέλγους.

nieuwsblad.be: «Ο Παναθηναϊκός φαίνεται εφικτός για την Κλαμπ Μπριζ, η οποία απέφυγε τη Φενέρμπαχτσε του Φαν Πέρσι».

voetbal24.be: «Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα για την Μπριζ, αφού υπήρχε και η Φενέρμπαχτσε που έχει ενισχυθεί πολύ με Φαν Πέρσι και Νάνι».

voetbalbelgie.be: «Στα χαρτιά, ο Παναθηναϊκός είναι βατός αντίπαλος για την Μπριζ. Την περασμένη σεζόν η Σταντάρ Λιέγης είχε αποκλείσει τους Έλληνες. Η αλήθεια είναι ότι η κρίση στην Ελλάδα δεν έχει αφήσει το ποδόσφαιρο ανεπηρέαστο. Και ο Παναθηναϊκός δεν έχει τόσο μεγάλη ποιότητα».

rtl.be: «Η Μπριζ έχει το πλεονέκτημα ότι θα παίξει το δεύτερο ματς στο σπίτι της κόντρα στον Παναθηναϊκό».

standaard.be: «Η κλήρωση με τον Παναθηναϊκό μοιάζει εφικτή για την Μπριζ. Άλλωστε και στο πρόσφατο φιλικό τον κέρδισε 2-1 έπειτα από μία πολύ πειστική εμφάνιση».

voetbalnieuws.be: «Την καλύτερη δυνατή κλήρωση είχε η Μπριζ αν αναλογιστεί κανείς τους υπόλοιπους πιθανούς αντιπάλους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Πάντως, παρότι απέφυγε τη Φενέρ, ο Παναθηναϊκός φαίνεται επίσης ένας δύσκολος αντίπαλος. Η ελληνική ομάδα έχει έναν γνωστό προπονητή, τον Γιάννη Αναστασίου, που έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής από την Άντερλεχτ. Ο Παναθηναϊκός έχει ορισμένα εντυπωσιακά ονόματα στο ρόστερ του, αν και κάποιοι είναι ακόμη σε διαδικασία επιστροφής στη δράση, όπως ο πρώην σταρ της Τσέλσι, Μίκαελ Εσιέν. Επίσης, υπάρχουν και ο πρώην άσος της Μπάγερν, Ντάνιελ Πράνιτς, ο πρώην επιθετικός του Αμβούργου και της Ντόρτμουντ, Μλάντεν Πέτριτς, και ο πρώην φορ της PSV και του Αμβούργου, Μάρκους Μπεργκ».

voetbalkrant.com: «Ο Παναθηναϊκός είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές ομάδες, αλλά η κλήρωση είναι απολύτως εφικτή για την Μπριζ. Ο πιο διάσημος παίκτης της ελληνικής ομάδας είναι ο Εσιέν. Κρίνοντας από το πρόσφατο φιλικό, η Μπριζ είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην πρόκληση της πρόκρισης, αλλά καμία ομάδα δεν είναι αυτή την εποχή στα καλύτερά της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

400.000 οι αιτήσεις των οπαδών της Ντόρτμουντ για… 25.000 εισιτήρια στον τελικό του Champions League!

Ο Λένι Κράβιτζ στο σόου πριν τη σέντρα του τελικού του Champions League

«Ένα γκολ βγαλμένο από σελίδα κόμικ»: 22 χρόνια από το μυθικό τέρμα του Ζιντάν στον τελικό της Γλασκώβης

Οι διαιτητές που ορίστηκαν στους τελικούς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA

Αντσελότι για τελικό Champions League: «Θα αποφασίσω ανάμεσα σε Λούνιν και Κουρτουά εκείνη την εβδομάδα»

Οι 20 από τις 36 ομάδες του νέου Champions League εχουν γίνει ήδη γνωστές

Εκνευρισμένος ο Λουίς Ενρίκε με δημοσιογράφο: «Αποτυχία είναι να μην ξέρεις πόσες ομάδες είναι στο Champions League»

Το σεντόνι στο «σπίτι» της: Στο Μοντιλίβι θα παίξει τα ματς του Champions League η Τζιρόνα!

Η Ντόρτμουντ θα βγάλει περισσότερα χάνοντας παρά κερδίζοντας τον τελικό με τη Ρεάλ

Φιάσκο: Η διοίκηση της Παρί είχε έτοιμα τσάρτερ και μπλουζάκια για τον τελικό του Champions League στο Λονδίνο!