Υπήρξε μια είδηση για κάποια άτομα που επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα στο Έβρο, η οποία όμως δεν μεταδόθηκε από την πλευρά της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλη Κωστίδη  το νούμερο των 6000 μεταναστών δεν έχει μεταδοθεί από κανένα τουρκικό μέσο ενημέρωσης. 

Από την Τουρκία, μάλιστα, δεν έχουν σαφή εικόνα για τον ακριβή αριθμό.

Όπως είπε, πιθανότατα υπάρχουν κάποιες προσπάθειες μεταναστών να περάσουν τα σύνορα όπως γινόταν πάντα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι θα γίνει οργανωμένη επιχείρηση μαζικής μετακίνησης μεταναστών στον Έβρο.

Στην Ανδριανούπολη δεν υπάρχουν πληροφορίες για λεωφορεία με μετανάστες αλλά σε κάποιες περιοχές αναφέρεται ότι ίσως κάποιοι ετοιμάζονται να περάσουν λόγω της λήξης της καραντίνας.

Σύμφωνα με τον Μανώλη Κωστίδη το κύμα μεταναστών που πιθανόν κινείται προς τα σύνορα δεν φαίνεται να είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τις προσπάθειες του Μαρτίου.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο μπαράζ αμερικανικών επιθέσεων στο Ιράν - Το μήνυμα του Τραμπ

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά: Έχει καεί ολοσχερώς

Κωνσταντοπούλου: «Η προδοσία της Κύπρου δεν τελείωσε το 1974. Συνεχίζεται»

Δολοφονία Βάγιας Νέστορα: Προφυλακίστηκε και ο 25χρονος - Ένταση έξω από τα δικαστήρια με προσαγωγές και συλλήψεις

Σοβαρή σύγκρουση δύο Ι.Χ. στα Χανιά - Οκτώ τραυματίες, οι τέσσερις νοσηλεύονται

Στον 69χρονο αγνοούμενο ψαρά ανήκει σορός που βρέθηκε στον Κορινό Πιερίας

Θρίλερ με τη σορό σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Σήμερα τα αποτελέσματα της νεκροτομής - Εξετάζονται υποθέσεις εξαφανίσεων

Ο άνθρωπος που επί 27 χρόνια διασχίζει τον κόσμο με τα πόδια για ένα στοίχημα

Δολοφονική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα - Ενώπιον της ανακρίτριας ο 25χρονος

ΣΤΑΣΥ: Αναβαθμίζεται η προσβασιμότητα στον σταθμό Καλλιθέα - Ξεκινούν οι εργασίες υλοποίησης του έργου