Μόλις σε τρεις αγώνες πρόλαβε να αγωνιστεί ο Ζαν Μπαπτίστ Λεό, ο οποίος κατάφερε να ξεχωρίσει για το ταλέντο του στα παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωστόσο, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός στάθηκε άτυχος, αφού χρεάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου λόγω υποτροπής σε βαριά θλάση στον τετρακέφαλο που είχε πάθει από την περασμένη σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής είχε πρόβλημα που τον ενοχλούσε ακόμη και στη λεκάνη και λίγες μέρες μετά την επέμβαση που έκανε οι γιατροί εκτιμούν ότι θα μείνει τουλάχιστον τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί προς το τέλος Ιανουαρίου.

Ο Αλέξανδρος Μιχαήλ, από την πλευρά του, θα ανεβάσει ρυθμούς μέσα στην εβδομάδα, ενώ τις επόμενες μέρες θα κριθεί η παρουσία του Αποστολόπουλου στο επόμενο ματς με τον Ατρόμητο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Σαλάχ-Εντίν δεν θέλει Ολυμπιακό, περιμένει άλλες προτάσεις», γράφουν οι Ολλανδοί!

To απόλυτο standing ovation: Ο Κάνγκουα αποχαιρέτησε τους φίλους της Χάποελ και ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό!

Ο Άρης μια ανάσα από τον Σάτκα, παρτενέρ του Φαν Ντρόνγκελεν στη Σαμσουνσπόρ!

ΑΕΚ: Καμία ανησυχία για Ζίνι - Χτύπησε στον έσω πλάγιο ο Πενράις

Σαββόπουλος: «Προχωρημένες συζητήσεις με Ράφα Μιρ - Πλησιάζει ο Σλάτκα για τη θέση του αμυντικού»

Νίκολιτς: «Περιμένω άμεσα τον χαφ και μία μεταγραφή στην Αθήνα - Υπολογίζω τον Ελίασον, κανείς δεν τον έβγαλε εκτός»

«Η ταυτότητα της ΑΕΚ του Νίκολιτς και ο Μάγερ που ήρθε έτοιμος»: Το σχόλιο Τζαλίδη για την πρώτη φιλική ήττα της Ένωσης

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο upgrade του Ολυμπιακού με την επικείμενη απόκτηση του Σαλάχ-Εντίν»

Κετσετζόγλου: «Χαφ με ένταση, πιθανός δανεισμός Σαχαμπό και ερωτηματικό στο αριστερό άκρο της άμυνας»

Τα highlights από την πρώτη φιλική ήττα της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Μάγερ

TAGS: ΠΑΣ