Ο Έι Τζέι Σλότερ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Αθήνα, προκειμένου να αποθεραπευτεί και να προλάβει να αγωνιστεί στα ματς του ΟΑΚΑ με την ΤΣΣΚΑ.

Πρακτικά ο Παναθηναϊκός για τα παιχνίδια στη Μόσχα χάνει τον δεύτερο σκόρερ του στην Ευρωλίγκα με συνολικά 224 πόντους σε 23 αναμετρήσεις. Μπροστά του είναι μόνο ο Εστέμπαν Μπατίστα με 239 (σε 22 ματς).

Ο Αμερικανός γκαρντ μετράει κατά μέσο όρο 9,7 πόντους ανά παιχνίδι με 41.2% στα δίποντα, 36.7% στα τρίποντα και 80% βολές. Στο Top-16 ήταν αρκετά πεσμένος, έχοντας 7,5 πόντους (κόντρα στο 12.7 της κανονικής διάρκειας) με 34% δίποντα, 34.6 τρίποντα και 69.2% βολές.

Οι αριθμοί, πάντως, του Σλότερ στη δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας ήταν... προς τα κάτω, κυρίως λόγω των επιδόσεών του μακριά απ’ την Ελλάδα (καλή ώρα όπως τώρα που θα λείψει απ' τα δύο εκτός έδρας) όπου έβρισκε περισσότερο σίδερο, παρά το διχτάκι.

Στη Βαρκελώνη (κόντρα σε Μπαρτσελόνα) είχε 7 πόντους με 2/8 σουτ, στη Μαδρίτη (με Ρεάλ) είχε 12 με 3/11 σουτ, στο Βερολίνο (με Άλμπα) 3 και 1/3 σουτ, στο Ισραήλ (με Μακάμπι) 5 με 2/9 σουτ, στη Λιθουανία (με Ζαλγκίρις) 2 με 1/6 σουτ, στη Σερβία (με Ερυθρό Αστέρα) ήταν άποντος με 0/7 σουτ, στην Τουρκία (με Γαλατά) έπαιξε λίγο… (0/2 σουτ σε 4').

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Απογοητευτική η εικόνα του Παναθηναϊκού, δεν μπορείς να παρατάς έτσι ένα ματς»

Ζέρβας: «Έχει βρει ρόλους ο Ολυμπιακός-Αν είναι σοβαρός δεν θα έχει πρόβλημα απόψε»

Ολυμπιακός-Βίρτους Μπολόνια: Επιστρέφει σπίτι του για να επιστρέψει και στις νίκες

Euroleague: Ισπανικός εμφύλιος και μεγάλο ματς στο Βελιγράδι

Απογοητευμένος ο Σπανούλης: «Πριν 3 εβδομάδες ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, ξαφνικά δεν παίζουμε σωστό μπάσκετ»

Παναθηναϊκός: Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός Γκραντ

Τα highlights από την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι

Σερέλης: «Δεν μπαίνουμε στα ματς σαν ομάδα που κυνηγάει Final Four - Υπάρχουν πιθανότητες για Ναν την άλλη Παρασκευή»

Σορτς: «Δεν ανταποκριθήκαμε στη δεύτερη περίοδο, δεν υπάρχει δικαιολογία»

Αταμάν: «Όλοι έχουν σκαμπανεβάσματα, θα συνεχίσουμε προς τους στόχους μας» - Τι είπε για την αποβολή Ρογκαβόπουλου