Ένα… ξέσπασμα του Μπικέι στα αποδυτήρια του Παναιτωλικού μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά αποτέλεσε τον λόγο για το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της Sportday του Γιώργου Ντυμένου, όσοι βρέθηκαν στα αποδυτήρια, είδαν έναν... ταύρο μαινόμενο. Χωρίς κάποιος να καταλάβει πώς και γιατί, επιτέθηκε στον Γκάλο.

Ο Καμερουνέζος στόπερ χτύπησε τον συμπαίκτη του, μπροστά στα εμβρόντητα μάτια όλων. Αμέσως κάποιοι τον συγκράτησαν, αλλά το «κακό» είχε γίνει.

Ο Φώτης Κωστούλας ενημερώθηκε για το περιστατικό και μαζί με τους συνεργάτες του πήραν αμέσως την απόφαση να μην συνεχίζει στην ομάδα παρά το γεγονός ότι η πρόθεση της διοίκησης ήταν να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Με την επιστροφή της αποστολής στο Αγρίνιο - τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας - ο Μπικέι ενημερώθηκε να μη μεταβεί την επομένη στο EMILEON ούτε καν για το χαλάρωμα που θα έκαναν όσοι έπαιξαν την προηγουμένη και το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθούν μετά από κάθε ματς.

Τον ενημέρωσαν πως θα γυμνάζεται πλέον μόνος του και ξεκίνησαν οι διεργασίες για να λυθεί το συμβόλαιό του από τώρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανσερραϊκός: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα μέσα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ για να νικήσει»

Ντέμης για αποβολή Όζμπολτ: «Οδηγήθηκε σε λάθος ο διαιτητής από την αντίδραση του Τζολάκη, ούτε καν φάουλ δεν είναι»

Τσακίρης: «Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό στην Τούμπα η ΑΕΚ, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία»

Ντέμης για τις αποδοκιμασίες στον Μπακασέτα: «Εγώ είχα παραιτηθεί για αυτόν τον λόγο» - Τι είπε για Μπενίτεθ

Σαραγόσα: «Όταν μιλάω με προπονητές του εξωτερικού, γελούν με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα»

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης, πίστης, αλλά και απαίτησης από τον Μαρινάκη»

Κέρκεζ: «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, κάναμε παιδικά λάθη»

Το τρελό φινάλε στο Περιστέρι: Από τη φωτοβολίδα του Μουτουσαμί στο 87', στην κεφαλιά-οβίδα του Τεϊσέιρα στο 92'!