Οι δύο ομάδες ρίχνονται αποφασισμένες στο στίβο μάχης διεκδικώντας την ασυλία, υπάρχει όμως κι ένα έπαθλο που θα αλλάξει σημαντικά τη ζωή τους στον Άγιο Δομίνικο!

Η ανάγκη για φαγητό φέρνει νέες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.

Στο αποψινό συμβούλιο του νησιού αναδεικνύεται και ο πρώτος ή οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα και το κοινό θα έχει ξανά τη δυνατότητα να στηρίξει με την ψήφο του τον αγαπημένο του παίκτη ή παίκτρια.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:



Τα βιογραφικά των δύο νέων παικτριών

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ



Ανθή Σαλαγκούδη, 36 ετών, Δημοσιογράφος
Η Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα περιοδικά του Ομίλου. Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή». Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα».
Είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη.
Έρχεται στο SURVIVOR για να ζήσει το καλύτερο ρεπορτάζ μέχρι σήμερα.

ΟΜΑΔΑ ΜΑΧΗΤΩΝ



1)Ασημίνα Ιγγλέζου, 41 ετών, Αθλήτρια Ορεινού Τρεξίματος
Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι αθλήτρια ορεινού τρεξίματος και μητέρα δυο παιδιών. Μια από τις καλύτερες στιγμές στην αθλητική της πορεία ήταν όταν έγινε η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που ολοκλήρωσε τον γύρο των γιγάντων στις Άλπεις πραγματοποιώντας μία πορεία 350 χιλιομέτρων μέσα σε 6 μέρες.
Παράλληλα εργάζεται ως γραμματέας σε ιατρείο, όμως αυτό που της αρέσει να κάνει είναι να γεμίζει τους λογαριασμούς της στα social media με καλλιτεχνικές φωτογραφίες και με φωτογραφίες από τις αθλητικές της δραστηριότητες που προκαλούν ενθουσιασμό στους χιλιάδες ακόλουθους της.
Έρχεται στο Survivor με έναν και μόνο σκοπό. Να κερδίσει. Και αυτό θα το κάνει δίνοντας προσοχή σε ότι κάνει αυτή και όχι στο τι κάνουν οι άλλοι. Έτσι τα παιδιά της θα είναι περήφανα για αυτήν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Μύκονος και Σύρος αφηγούνται ιστορίες

Πώς δρούσε το κύκλωμα παράνομης συνδρομητικής τηλεόρασης - Ο πατέρας, οι γιοι και οι 58 λογαριασμοί σε 12 χώρες

Μπλε Ώρες: Γιώργος Παρτσαλάκης, Ελένη Βαΐτσου και Κωνσταντίνος Τσίτσιος στο νέο teaser

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Οι Κυκλάδες στο επίκεντρο με ιστορίες από Μύκονο, Σύρο και Τήνο

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ταξίδι στις Κυκλάδες με ρεπορτάζ από Μύκονο, Τήνο, Σύρο και Άνδρο

Περιφερειακά κανάλια: Πώς θα δοθούν οι νέες άδειες και τι αλλάζει με τη μετάβαση σε HD

Μπλε ώρες: Ο Αντρέας Γεωργίου αποκαλύπτει πώς εμπνεύστηκε το όνομα της σειράς και πόση ώρα έκανε να πείσει τη Β. Μπάρμπα

Μπλε Ώρες: Βάσια Παναγοπούλου και Έλενα Πιερίδου σε ρόλους με μυστικά και εντάσεις

Happy Traveller στους Φούρνους: Ταξίδι στη Θύμαινα και τις κρυμμένες ομορφιές του ανατολικού Αιγαίου

Pet Stories: Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας συστήνει την αγαπημένη του Ήρα και συγκινεί