Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και σύμφωνα με τους συνεργάτες του κ. Μελισσανίδη τονίζουν πως όσοι συμμετάσχουν στο δρώμενο, θα νομίζουν πως βρίσκονται μέσα στους χώρους του γηπέδου της ΑΕΚ!

Έχει ξεκινήσει ήδη η αποστολή προσκλήσεων σε μέλη της οικογένειας του «Δικεφάλου» αλλά και σε παράγοντες της πολιτικής, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου.

Το «παρών» στην εκδήλωση της 6ης Νοεμβρίου αναμένεται να δώσει και ο εκ των πρωτεργατών των σχεδίων, ο Ιταλός αρχιτέκτων Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι.

Αναμένεται να τυπωθούν 880 προσκλήσεις κάποιες εκ των οποίων θα δοθούν και σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ή ακόμη και οργανωμένους φίλους της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

TAGS: A.E.K.