Αίτημα που τελικά έγινε αποδεκτό από τη Σούπερ Λίγκα κατέθεσαν οι τέσσερις «μεγάλοι» του πρωταθλήματος.

Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ζήτησαν να υπάρξει διασπορά των ντέρμπι (και να μην αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον στις πρώτες αγωνιστικές).

Κάτι που έγινε δεκτό από τη διοργανώτρια και είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει μεταξύ τους «μάχη» μέχρι την 5η στροφή του πρωταθλήματος, αλλά και να μην διεξάγεται πάνω από ένα ντέρμπι στην ίδια αγωνιστική.

Εξάλλου η συγκεκριμένη λογική εξυπηρετεί και τη NOVA, η οποία για λόγους εμπορικότητας επιθυμεί να απλώνονται -και όχι να συνωστίζονται- στο πρόγραμμα τα μεγάλα ματς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»