Τη δεύτερη νίκη κόντρα στον Εθνικό, που της έδωσε και το εισιτήριο για την τελική φάση της Α1 πόλο γυναικών πήρε η Βουλιαγμένη.

Το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου ζορίστηκε κόντρα στο σύνολο του Πειραιά και χρειάστηκε τα πέναλτι για να επικρατήσει, τελικά, 13-11 (9-9 η κανονική διάρκεια).

Ο Εθνικός προηγήθηκε 4-3 στην πρώτη περίοδο, ενώ στο δεύτερο ισοφάρισε σε 5-5 το προβάδισμα του ΝΟΒ. Οι εναλλαγές στο σκορ συνεχίστηκαν, με την Νιαρχάκου να ισοφαρίζει για τον Εθνικό σε 9-9, στα 19 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Δύο χαμένα πέναλτι των Λογοθέτη και Νιαρχάκου για τον Εθνικό έδωσαν την πρόκριση στη Βουλιαγμένη, που θα αντιμετωπίσει στους τελικούς του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακός. Ό Εθνικός, από την άλλη, θα αναμετρηθεί στη συνέχεια με το Ρέθυμνο, για τις θέσεις 3-4.

Εθνικός-Βουλιαγμένη 9-9 (11-13 στα πέναλτι)
Οκτάλεπτα: 4-3, 1-2, 2-1, 2-3
Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα, Καλαργυρού 1, Βάσιλα, Μουταφιάν, Μπίσμπα 1, Κούβδου, Λογοθέτη, Νιαρχάκου 2, Φραγκιουδάκη 1, Αποστολίδου, Κοντογιάννη 3, Τζούρκα, Κατσίμπρη 1, Χατζηκυριακάκη
ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους 3, Κοκκινάκη, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη 4, Μαυρωτά 1, Πάτρα, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου, Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube