Ο Τιάγκο Μότα με δηλώσεις σε ιταλικά Μέσα, τάχθηκε υπέρ της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ από τον Λοράν Μπλαν θεωρώντας τον Γάλλο προπονητή ως τον ιδανικό για να καθίσει στον πάγκο των «νερατζούρι».

Ο πρώην μέσος της Ίντερ και από το 2012 μέχρι σήμερα της Παρί Σεν Ζερμέν, με δηλώσεις του στα μικρόφωνα του «Bein Sport» τάχθηκε υπέρ της πρόσληψης του Λοράν Μπλαν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μπλαν θα ήταν ιδανικός για τον πάγκο της Ίντερ διότι γνωρίζει άριστα το περιβάλλον καθώς έχει υπάρξει και ποδοσφαιριστής της».

Ακολούθως ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος αναφέρθηκε στο πραγματικό πρόβλημα των «νερατζούρι» σύμφωνα με τη γνώμη του υποστηρίζοντας: «Το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι ο προπονητής αλλά η διοίκηση του συλλόγου η οποία πριν ήταν πιο σταθερή και διάφανη, αποτελούμενη από πρόσωπα με συγκεκριμένη αρμοδιότητα», ενώ έκλεισε εκφράζοντας την άποψη πως πρέπει να ενεργοποιηθούν αναλαμβάνοντας ρόλους, άνθρωποι που πέρασαν από τον σύλλογο στο παρελθόν φορώντας τη φανέλα του κλαμπ: «Πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε πρώην παίκτες της ομάδας. Αγαπάνε τον σύλλογο και γνωρίζουν από ποδόσφαιρο. Ξέρουν πως πρέπει να χειριστούν την κάθε κατάσταση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube