Εκ του μακρόθεν και μέσω τηλεφώνου έπαιρνε οδηγίες για την κατεύθυνση που έπρεπε να ακολουθήσει ένας 50χρονος Έλληνας ο οποίος είχε παραλάβει στα ελληνοαλβανικά σύνορα μεγάλη ποσότητα χασίς για να την μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας!

Ο μεταφορέας εντοπίστηκε να κινείται με το Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε σε περιοχή του Άργους Ορεστικού στην Καστοριά και ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος. Κατά τον έλεγχο στο φορτηγό του, βρέθηκαν τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι που είχαν μέσα 15 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 78 κιλών και 400 γραμμαρίων.

Ο 50χρονος συνελήφθη, το όχημά του κατασχέθηκε και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που του άσκησε δίωξη για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Οι αστυνομικοί αναζητούν και έναν 45χρονο που ταυτοποιήθηκε ως αυτός που τον καθοδηγούσε τηλεφωνικά.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μετωπική σύγκρουση τρένων στο περίφημο Μάτσου Πίτσου του Περού - Νεκρός μηχανοδηγός, δεκάδες τουρίστες τραυματίες

Συνελήφθη αστυνομικός στη Ρόδο με περίπου μισό κιλό κοκαΐνη

Σάλος με σεξιστικό σχόλιο του Μασκ για τον κίνδυνο απέλασης 19χρονης - «Δεν με σόκαρε», απάντησε η νεαρή

Σέρρες: Βρέθηκε σημείωμα του 45χρονου Πυροσβέστη - Το μήνυμα στη γυναίκα του

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος και στο Πεδίον του Άρεως

Κωνσταντινούπολη: Συγκρούστηκαν δύο δεξαμενόπλοια (video)

Στο ΚΑΤ υπάλληλος καθαριότητας σε απορριματοφόρο, μετά από επίθεση Ρομά

Απειλές Κρεμλίνου για την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει»

Έγκλημα στο Κολωνάκι: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου

Αρχίζει νέα έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια