Αυτό δεν ξανάγινε! Ένα σάιτ και μία εφημερίδα δέχθηκαν τηλεφώνημα πως υπάρχει βόμβα στο ΟΑΚΑ, η οποία υποτίθεται πως θα έσκαγε στις 23:00, στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της «πράσινης» ΚΑΕ να ζητήσουν την εκκένωση του γηπέδου!

Εκείνη τη στιγμή στο κλειστό του Αμαρουσίου ήταν περίπου 15.000 φίλοι του «τριφυλλιού». Ωστόσο, αφού η αστυνομία έκανε τους απαραίτητους ελέγχους, το ματς ξεκίνησε πάλι, ύστερα από περίπου 40 λεπτά διακοπής.

«Υπήρξε τηλεφώνημα σε ένα σάιτ και μία εφημερίδα πως στις 23:00 θα εκραγεί βόμβα. Μας ενημέρωσε η αστυνομία, ψάξαμε παντού και αποφασίστηκε να γίνει η εκκένωση του γηπέδου. Μπορεί να είναι ένα… χιούμορ, αλλά πρέπει να το αδειάσουμε. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι μέσα με τον διαιτητή και τον κομισάριο για να αποφασιστεί τι θα γίνει», ανέφερε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.













ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ευρωλίγκα... καλωδίωσε τον Λεσόρ: «Λατρεύω να κοιτάζω στην εξέδρα και να βλέπω το πάθος που έχει ο κόσμος»

Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς

Ιτούδης: «Έχουμε πολλούς haters, αλλά μας αρέσει-Δώστε μας κι άλλους!»

Ο Σέκουλιτς αντικαθιστά τον Γκόλεματς στον πάγκο της Ντουμπάι BC

EuroLeague: Όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό και οι πιθανότητες εμφυλίου με Ολυμπιακό

Πήρε το ντέρμπι του Τελ Αβίβ και εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs της Ευρωλίγκας η Χάποελ

Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»

Τζέιμς: Χωρίς Ολυμπιακό οι επιλογές του με τις Top ομάδες της τελευταίας πενταετίας στην Ευρωλίγκα

Τέλος και επίσημα από την Dubai BC ο Γκόλεματς

Μπλόσομγκεϊμ: «Νικητής ο Αταμάν, εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας»-Τι σχολίασε για ραντεβού Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα playoffs