Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Σταύρο Δήμα, είχε χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Στην συζήτηση έγινε επισκόπηση της κατάστασης εν όψει της σημερινής πρώτης ψηφοφορίας. Οι κ.κ. Σαμαράς και Δήμας συμφωνούν ότι μεταξύ των ψηφοφοριών θα υπάρξει προοδευτική βελτίωση και εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι στην τρίτη ψηφοφορία θα συγκεντρωθεί ο αριθμός των 180 βουλευτών. Και οι δύο έχουν ενδείξεις ότι υπάρχουν βουλευτές που θα ψηφίσουν «ναι» στην τρίτη ψηφοφορία ό,τι και αν έχουν πράξει στις δύο προηγούμενες.

Υπάρχουν βουλευτές οι οποίοι δεν επιθυμούν η χώρα να μπει σε μία περιπέτεια εκλογών που ασχέτως του αποτελέσματος θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία και μόνο κατά την προεκλογική περίοδο. Την προσπάθεια πάντως συγκέντρωσης ψήφων έχει αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου καθώς ο κ. Δήμας περιορίζεται να τηλεφωνεί μόνο σε βουλευτές που εκφράζονται δημοσίως θετικά υπέρ της υποψηφιότητάς του προκειμένου να τους ευχαριστήσει ή σε βουλευτές με τους οποίους διατηρεί προσωπική φιλία χρόνων.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένοι άνεμοι

Θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας, πέθανε ο Σταύρος Πετρακόπουλος

Κραν Μοντανά: «Η αστυνομία δεν με άφηνε να περάσω», δήλωσε ο αδερφός της 15χρονης Ελληνίδας

Καιρός: Έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2026

Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν 113 από τους 119 τραυματίες - Η φωτιά ξεκίνησε από κεριά

Κραν Μοντανά: «Να αποδοθούν ευθύνες», ζητά Ιταλός ΥΠΕΞ Αντόνιο Ταγιάνι από το σημείο της τραγωδίας

Στην τελική ευθεία οι έρευνες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο 3 εγκληματικές οργανώσεις σε Κρήτη, Κοζάνη και Τρίκαλα

Χειροπέδες σε 13χρονο και 15χρονο που λήστεψαν παρέα 4 ανηλίκων που έλεγαν τα κάλαντα στην Πεύκη

Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στη Σούδα - Υποψίες για δολιοφθορά, κομμένα τα συρματόσχοινα που συγκρατούσαν τον ιστό

Έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων