Προβλήματα σημειώνονται στην πρεμιέρα της τηλεκπαίδευσης μετά την επιβολή του απαγορευτικού, η οποία ισχύει από σήμερα Δευτέρα για όλα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας. Οι μαθητές προσπαθούν από το πρωί να μπουν στη πλατφόρμα webex, ωστόσο, σε πολλές περιοχές της χώρας η πρόσβαση είναι αδύνατη.

Σύμφωνα πάντως με αρμόδιες πηγές, το πρόβλημα δεν έχει να κάνει μόνο με τη χώρα μας, πρόκειται για τους σέρβερ του δικτύου της Cisco Systems που έχει πέσει σε όλη την Ευρώπη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύστημα webex έχει πέσει και στο τμήμα νομικής του ΕΚΠΑ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μπουν οι φοιτητές. Από το πρωί γίνονται έλεγχοι του υπουργείου Παιδείας για το πώς θα ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Όσοι μαθητές δεν μπορούν να συνδεθούν λόγω του προβλήματος δεν θα πάρουν απουσία. 

Τα προϊόντα λογισμικού της Cisco Systems περιλαμβάνουν τα Webex Meetings, Webex Teams, Training Center, Event Center, Support Center, Sales Center, MeetMeNow, PCNow, Webex AIM Pro Business Edition, Webex WebOffice και WebEx Connect.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Τα 17 λεπτά που «χάθηκε» το τρένο-«Συνεχίστε με κανονική ταχύτητα» είπε ο ελεγκτης

Ασπρόπυργος: Διαρροή καυσίμων από βυτιοφόρο – Επιχείρηση της Πυροσβεστικής

«Ένα τρένο έλαβε άδεια διέλευσης παρά το κόκκινο φανάρι» - Δήλωση του υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας

Διάσωση 31 αλλοδαπών νότια των Καλών Λιμένων στην Κρήτη

Στον τάφο του πάπα Φραγκίσκου προσευχήθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Η κακοκαιρία σαρώνει τη Σκιάθο: Απαγόρευση κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο προς Κουκουναριές

Πλημμύρισε το χωριό Πλατανιάς στο Πήλιο - Επιχειρήσεις απεγκλωβισμών

Σάντσεθ: «Όλη η χώρα πενθεί. Δεν είναι αποδεκτό για μια χώρα να βιώνει δύο σιδηροδρομικά δυστυχήματα την ίδια χρονιά»

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί συλλαμβάνουν... σηκωτό διαδηλωτή

Σερβία: Ο δράστης της επίθεσης στην ισραηλινή πρεσβεία είχε συλληφθεί στη Γερμανία για ύποπτο τρομοκρατικό σχέδιο, σύμφω