Η Τετάρτη (03/12) είναι πραγματικά ημέρα… χαμού! Οκτώ παιχνίδια για την 4η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και όλα με τηλεοπτική κάλυψη. Το μεγάλο ματς είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης-ΠΑΟΚ. Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός ανοίγει το πρόγραμμα στη Σύρο απέναντι στην Ελλάς Σύρου, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ και ο Παναθηναϊκός την Κηφισιά.
Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Κυπέλλου:
13:30, Cosmote Sport 1 HD, Ελλάς Σύρου-Ολυμπιακός
16:00, Cosmote Sport 2 HD, Μαρκό-Λεβαδειακός
16:00, Cosmote Sport 3 HD, ΑΕΛ Novibet-Ατρόμητος
17:30, Cosmote Sport 1 HD, ΑΕΚ-ΟΦΗ
19:30, Cosmote Sport 2 HD, Παναθηναϊκός-Κηφισιά
21:30, Cosmote Sport 1 HD, Άρης-ΠΑΟΚ
Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Στο εξωτερικό έχουμε Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης για το πρωτάθλημα Ισπανίας, μαζί με παιχνίδια για το Κύπελλο Ισπανίας, Ιταλίας και Γερμανίας, ενώ η Premier League προσφέρει φουλ δράση με κρίσιμες αναμετρήσεις.
Την ίδια ώρα, οι ελληνικές ομάδες έχουν μπροστά τους σημαντικά παιχνίδια στην Ευρώπη σε βόλεϊ και πόλο, ενώ στο League Cup δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων», Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που δίνει ξεχωριστή λάμψη στην ημέρα.
Με λίγα λόγια, είναι μια Τετάρτη που δεν αφήνει κανέναν να πάρει ανάσα: Ποδόσφαιρο, βόλεϊ, πόλο, ντέρμπι, Κύπελλα και κορυφαίες διοργανώσεις σε όλη την Ευρώπη.
Δείτε εδώ όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας