Μπορεί ο Ολυμπιακός να εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας αλλά ο Κιμ Τιλί υποστήριξε ότι υπάρχουν άλλα δύο ματς που πρέπει να προσέξει η ομάδα για να πλασαριστεί καλύτερα.

«Είναι σπουδαία υπόθεση, αλλά έχουμε 2 παιχνίδια μπροστά μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κιμ Τιλί:

Για το παιχνίδι:

«Ήταν ένα... τρελό παιχνίδι με πολλά σκαμπανεβάσματα. Βάλαμε δύσκολα στους εαυτούς μας και δεν προσέχαμε. Έχει πολύ ατομικό ταλέντο η Εφές και αυτό μας δυσκόλεψε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν υποτιμήσαμε την Εφές. Αρχίσαμε πολύ σοβαρά την αναμέτρηση. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και χαλαρώναμε όσες φορές ήμασταν μπροστά με διαφορά. Στα νεκρά διαστήματά μας δεν παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά».

Για το πλεονέκτημα έδρας:

«Είναι σημαντικό να έχεις το πλεονέκτημα έδρας. Είναι σπουδαία υπόθεση, αλλά έχουμε 2 παιχνίδια μπροστά μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα».

Για την παρουσία του στο rotation του Ολυμπιακού:

«Αυτός είναι ο ρόλος μου και τον έχω αποδεχτεί Πέρασε ο τραυματισμός μου και είμαι εδώ να παίζω άμυνα, αλλά και να βοηθάω τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»