Ύψιστη τιμή είναι για τον Νίκο Παντέλη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου, ομάδα την οποία υπηρέτησε ως παίκτης, όπως τόνισε.

Επιπλέον, στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του "Ιστορικού" ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις του συλλόγου κι όλοι μαζί να κάνουν περήφανο τον κόσμο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου:

«Αποτελεί τιμή για εμένα, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου. Μετά από τόσα χρόνια στην προπονητική, μου δίνεται η ευκαιρία να εργαστώ στον σύλλογο της καρδιάς μου, στον οποίο ουσιαστικά βρίσκομαι από 13 ετών και έχω υπηρετήσει και ως παίκτης, αλλά και ως μέλος του τεχνικού επιτελείου. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, όμως θεωρώ ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας. Ο Πανιώνιος χρειάζεται την στήριξη όλων και περιμένουμε και από τους οργανωμένους και μη οπαδούς μας, να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμή μας, στεκόμενοι στο πλευρό των προσπάθειών μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χοντραίνει το παιχνίδι η Γοδόι: «Θα προπονείται μόνος ο Αντίνο μέχρι να πάει στη Ρίβερ»!

Πάτησε Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χόνγκλα

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Ηλιόπουλου στη «μάζωξη της Παναγιώτας»: «Τι έγινε, παιδιά, πού το πάμε εδώ;»

Χιμένεθ: «Με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση μπορούμε να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Σαββόπουλος: «Η διαχείριση του Χιμένεθ για δυο ματς και η πιθανή 11άδα του Άρη με ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Το μεγαλύτερο ερωτηματικό για την ΑΕΚ - Τι θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος για τη διακοπή τριών εβδομάδων»

Ατρόμητος: Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Δεσύλλας: «Ανεβασμένη προσφορά από Παναθηναϊκό για τον Αντίνο και νέος κύκλος επαφών με τη Γοδόι»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα κάνει ροτέισον στο Αγρίνιο ο Λουτσέσκου - Χρειάζεται υπομονή στην υπόθεση του Ντρκούσιτς»

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Περιστέρι