Ποινή αγωνιστικών ή ακόμα και χρηματικό πρόστιμο αναμένεται να επιβληθεί στον Ζοσέ Μουρίνιο για τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Λίβερπουλ, για τον διαιτητή Άντονι Τέιλορ.

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε πως ο ρέφερι του αγώνα ήταν κάτω από υπερβολική πίεση, λόγω του ότι κατοικεί κοντά (μόλις 9,5 χλμ) από το Όλντ Τράφορτ.

Στην Αγγλία είχε δημιουργηθεί μεγάλος σάλος για τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή με τον Μουρίνιο να δηλώνει: « Πιστεύω πως ο Τέιλορ είναι ένας πολύ καλός διαιτητής. Αλλά οποιοσδήποτε με τόσο μεγάλη πίεση δεν θα μπορούσε να έχει καλή απόδοση σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Στην Αγγλία επιβάλλεται ποινή σε περίπτωση που οι προπονητές αναφερθούν στους διαιτητές του αγώνα μετά την λήξη των παιχνιδιών, με τον Μουρίνιο να είναι πιθανό να πληρώσει πρόστιμο το οποίο ορίζει η νομοθεσία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση μέχρι τις 6.00 σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με τους κανόνες της Πρέμιερ Λιγκ και τον νόμο Ε3(1) που ορίζει η F.A.

Επιμέλεια:Γιώργος Γιαννούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube